Vincinni Strudla,biskota me shtrese fiku 240 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

120 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Vincinni Strudla,biskota me shtrese fiku 240 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.