Vincinni Strudla,biskota me shtrese mix frutash 240 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

120 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Vincinni Strudla,biskota me shtrese mix frutash 240 gr.

12 cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.