President Le Brie,djathe me peshe.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

278 Lekë / 200 gr


Detajet e Produktit

President Le Brie,djathe me peshe.

1390/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.