Despar provolone Valpadana Dop Piccante,djathe pikant 250 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

360 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar provolone Valpadana Dop Piccante,djathe pikant 250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.