Salmone Norvegese Affumicato Secondo Tradizione,salmon i tymosur 200 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Salmon dhe merluc

839 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Salmone Norvegese Affumicato Secondo Tradizione,salmon i tymosur 200 gr.

Fonte naturale di omega 3.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.