Wilkinson Sword Hydro Connect 5 Razor,brisk me prerje precize 1 cope.

Higjena personale / Për rruajtje

850 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Wilkinson Sword Hydro Connect 5 Razor,brisk me prerje precize 1 cope.

Rimbushes i brisqeve,perdoret ne te gjitha makinat e rrojes Gillette Fusion dhe Wilkinson Sword Hydro Connect.