Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.