Activia Afonyas,kos me boronice 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

75 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Activia Afonyas,kos me boronice 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.