Ovvital veze te kuqe paketim 10 kokrra ,masa L.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Vezë

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Ovvital veze te kuqe paketim 10 kokrra ,masa L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.