Danone fantasia strawberry,kos i embel me luleshtrydhe 122 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone fantasia strawberry,kos i embel me luleshtrydhe 122 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.