Maretti Sea Salt,patatina me kripe 70 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

60 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Maretti Sea Salt,patatina me kripe 70 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.