Cif Cream ultra white,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cif Cream ultra white,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 750 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.