Duck Fresh Discs Lime,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatizimin e WC me arome limes 36 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

290 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Duck Fresh Discs Lime,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatizimin e WC me arome limes 36 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.