Lufra,ajke qumeshti me speca 560 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

249 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lufra,ajke qumeshti me speca 560 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.