Tamek Garnitur,mikse perime me bizele,karrote & patate 350 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek Garnitur,mikse perime me bizele,karrote & patate 350 gr.