Garnier Pure Active, detergjent larës për fytyrën 3 in 1, 150 ml.

Kozmetike-Solar / Tonik dhe qumësht pastrues

730 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Garnier Pure Active, detergjent larës për fytyrën 3 in 1, 150 ml.