Tamek,fasule e madhe ne salce & vaj 440 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek,fasule e madhe ne salce & vaj 440 gr.