Tamek Karadut,leng manaferre e zeze ne qelq 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek Karadut,leng manaferre e zeze ne qelq 1 L.