Carte Dor Selection Cikolata Karnavali,akullore me cokollate qumeshti,cokollate biter & copa cokollate mikse 480 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Carte Dor Selection Cikolata Karnavali,akullore me cokollate qumeshti,cokollate biter & copa cokollate mikse 480 gr.