Algida Cornetto king cone vanilla ,260 ml.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Algida Cornetto king cone vanilla ,260 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.