Danone activia natur,kos me Bifidus ActiRegularis 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone activia natur,kos me Bifidus ActiRegularis 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.