Zott Schmand ajke e fresket ,400 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Ajkë e freskët

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zott Schmand ajke e fresket ,400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.