Danone Fantasia Chocoballs,kos i embel me oriz te fresket i mbeshtjelle me cokollate 100 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone Fantasia Chocoballs,kos i embel me oriz te fresket i mbeshtjelle me cokollate 100 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.