Carte Dor,akullore me 4 shije si vanilje,kakao,luleshtrydhe dhe shije stikash 1 kg.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

750 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Carte Dor,akullore me 4 shije si vanilje,kakao,luleshtrydhe dhe shije stikash 1 kg.