Carte Dor,akullore me 4 shije si stracatele,kakao,lajthi dhe shije qumeshti 1 kg.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

750 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Carte Dor,akullore me 4 shije si stracatele,kakao,lajthi dhe shije qumeshti 1 kg.