Champs Crunchy Original,biskota me copa cokollate 120 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Champs Crunchy Original,biskota me copa cokollate 120 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.