Champs Crunchy Chocolate,biskota me copa & cokollate te zeze 120 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Champs Crunchy Chocolate,biskota me copa & cokollate te zeze 120 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.