Carte Dor akullore me lajthi, 500 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Carte Dor akullore me lajthi, 500 gr.


Produkti nuk është më në stok.