Viennetta choko-vaniglia,akullore me cokollate dhe vanilje 420 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

390 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Viennetta choko-vaniglia,akullore me cokollate dhe vanilje 420 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.