Milka Sensation Soft Inside Choco,biskota me kakao & copa cokollate 156 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

215 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Sensation Soft Inside Choco,biskota me kakao & copa cokollate 156 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.