Milka Sensation Choco Inside,biskota me copa cokollate 156 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

215 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Sensation Choco Inside,biskota me copa cokollate 156 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.