Philadelphia Original 1.65 kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

1,890 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Philadelphia Original 1.65 kg.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.