Dhimitra,pete per perdorim te pergjithshem 450 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

99 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dhimitra,pete per perdorim te pergjithshem 450 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.