Mireli kos gote 320 gr,2.8 % yndyre .

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

40 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mireli kos gote 320 gr,2.8 % yndyre .


Produkti nuk është aktualisht aktiv.