Valfrutta 100 % Frullato Veggie,leng frutash me mango,molle,kungull & karrote 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Valfrutta 100 % Frullato Veggie,leng frutash me mango,molle,kungull & karrote 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.