Kinder suprise maxi,embelsire e vecante ne forme veze me cokollate me qumesht dhe me nje loder surprize 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Çokollata tё vogla

530 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Kinder suprise maxi,embelsire e vecante ne forme veze me cokollate me qumesht dhe me nje loder surprize 100 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.