Parmalat Fibresse plus,qumesht pjeserisht i skremuar 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

230 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Parmalat Fibresse plus,qumesht pjeserisht i skremuar 1 L.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.