Trata squids in piquant sauce,kallamar pikant 160 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Trata squids in piquant sauce,kallamar pikant 160 gr.

Produkt Grek.