La Suissa maxi color,sfera prej cokollate me qumesht te mbushura me krem te bardhe dhe drithera 500 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

600 Lekë / pako


Detajet e Produktit

La Suissa maxi color,sfera prej cokollate me qumesht te mbushura me krem te bardhe dhe drithera 500 gr.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.