Veneta,amareta te punuara ne forme zemre me cokollate 400 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Veneta,amareta te punuara ne forme zemre me cokollate 400 gr.