Zott Monte Snack,kek i bute i mbushur me qumesht dhe cokollate-lajthi 4 x 29 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Snacks

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zott Monte Snack,kek i bute i mbushur me qumesht dhe cokollate-lajthi 4 x 29 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.