Ecol,kosh mbeturinash 8 litra.

Artikuj me një përdorim / Artikuj kuzhine

540 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ecol,kosh mbeturinash 8 litra.

Permasa : 24 x 21 x 30 cm.

Koshat jane me ngjyra te ndyshme.

Gjendje jane : ngjyra roze dhe verdhe.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.