Jotis jelly crystals pineapple flavour ,75 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

95 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Jotis jelly crystals pineapple flavour ,75 gr.