Puglia food domate te thata ,540 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

420 Lekë / cope

360 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Puglia food domate te thata ,540 gr.

Data e Skadencës: 4 Shkurt 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.