Koko Walnut Milk,qumesht me arra 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

370 Lekë / cope

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Koko Walnut Milk,qumesht me arra 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.