Koko Coconut Milk,qumesht kokosi 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

400 Lekë / cope

300 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Koko Coconut Milk,qumesht kokosi 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.