Purlan,detergjent per rrobat e leshta 1500 ml me 38 larje.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Për rroba leshi dhe delikate

470 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Purlan,detergjent per rrobat e leshta 1500 ml me 38 larje.