Chef Panna al 4 Formaggi,pana me 4 djathrat 2 x 125 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Pana

210 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Chef Panna al 4 Formaggi,pana me 4 djathrat 2 x 125 ml.