Teuta fara quinoa tre-ngjyreshe ,250 gr.

Oriz- Pasta (makarona) / Oriz

300 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Teuta fara quinoa tre-ngjyreshe ,250 gr.i pasur me fibra dhe proteina.