Klegen,djathe kackavall lope me boronice me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

260 Lekë / 260 gr


Detajet e Produktit

Klegen,djathe kackavall lope me boronice me kg.

1000/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.